Jelentkezés

Programok

Ha szeretnél többet megtudni az adott programról, kattints a címére.
A programok idejének és helyszínének változtatási jogát fenntartjuk,
melyr?l mindenkit id?ben tájékoztatunk.

 

Jan
14

Erdei túra a Sopron melletti Szárhalmi erdőben.

A Fertőmelléki-dombság erdejének a Szárhalmi erdő nevezetességeit keressük fel túránk során! Laza sétálós túra kis szintkülönbséggel, bárki számára könnyen teljesíthető.
Febr
04

Farsangi túra

A tavalyi nagyon vidám farsangi túránkon felbuzdulva, idén is szervezünk a farsangi szezonra egy jelmezes túrát! J Az idei túránkat a Hohe Wand-dal szemben találgató Kienberg-re tervezzük. A Kienberg-nek az igazi értéke, hogy gyönyörű a kilátás a szemközti Hohe Wand-ra , és a Schneeberg-re.
Febr
18

Téli szalonnasütő túra

Ezt a túránkat Soproni-hegységben szervezzük! A Fehér Dániel forrástól (szalonnasütés helyszíne), felballagunk a Béke-kilátóhoz, majd vissza.
Márc
11

Marmonrsteinbruch túra (Ausztria)

A Hohe Wand szomszédságában található ez a csodálatos márvány fal, a Marmonrsteinbruch. E túránk alkalmával egy erdei úton, egy középkori vár mellet elhaladva keressük fel ezt a szép helyet!
Márc
25

Vulkanologiai túra (Celldömölk)

Soprontól 77 km-re található Celldömölk. Ezen a túránkon a település fő látványosságát a Vulkánpark Látogató Központot és a Kemenes Vulkánparkot keressük fel. A Program után (14.30-tól) Celldömölk - JUFA Thermál-és élményfürdőben lazulhatunk! (Szabadon választott program, nem kötelező!)
Ápr
02

Wagnersteig (Hohe Wand)

Sziklákkal tarkított túra a közeli Hohe Wandra (Ausztria). Bárki számára teljesíthető túra, itt-ott drótkötéllel és 8 beépített vaslétrával kiépített útvonalon.
Máj
06

Túra a Nyirkai-Hanyba

A program során megismerkedünk a terület természeti értékeivel (miközben madarászunk is egyet).
Máj
14

Almesbrunnberg 1.079 m (Ausztria)

Soprontól 80 km-re található Steinwandklamm megmászásával és a Kreutsattelen át vezető visszaúttal élményekben gazdag körtúrát teszünk, amely a „gutensteini táj” teljes romantikáját nyújtja számunkra! Könnyű, bárki számára teljesíthető néhány helyen magabiztos járást igénylő túra.
Máj
20

Őrségi túra

Az Őrség főbb nevezetességeit tekintjük meg, helyi túravezető segítségével.
Júni
4-5

Hochschwab-túra (2.277m)

Felső-Stájerország hegyvilágának impozáns panorámájú Hochschwab (2.277 m) csúcsát célozzuk meg! A táj szépsége mellett még egy különlegességet tartogat túránk, itt található Európa egyik legnagyobb zergemenedékként szolgáló területe, rengeteg patás él a környéken.