Jelentkezés

Programok

Ha szeretnél többet megtudni az adott programról, kattints a címére.
A programok idejének és helyszínének változtatási jogát fenntartjuk,
melyr?l mindenkit id?ben tájékoztatunk.

 

Jan
11

Évnyitó túra

A 2020-as évet a soproni hegységben kezdjük! Január 11-én egy erdei túra alkalmával meglátogatjuk a volt soproni határőrség részben lerombolt épületeinek otthont adó, Muck 522m-es magaslatát. Nem a megszokott útvonalon, hanem a Brennbergi-völgy felől, a Köves-árkon keresztül, közelítjük meg az úti célunkat.
Febr
15

Farsangi túra

Hagyományainkhoz híven, idén is szervezünk a farsangi szezonra egy jelmezes túrát! J Az idei túránkon a romantikus Johannesbachklamm szurdokot látogatjuk meg, mely sziklák, erdők és vizek ölelésében található.
Máj
01

Krummbachstein (1.602 m)

Ezen a túránkon a Schneeberg melletti gyönyörű körpanorámás csúcsot a Krummbaschsteint (1.602 m) hódítjuk meg!
Máj
30-31

Pünkösdi túra!

Ezen a kétnapos programon, mind a vízen mind a hegyen megpróbálhatod magadat! :)
Júni
27-28

Hochschwab-túra (2.277m)

A Hochschwab-túra a táj szépsége mellett még egy különlegességet tartogat: ez Európa egyik legnagyobb zergemenedékként szolgáló területe, rengeteg patás él a környéken. A programot áttettük 2020-ra! Pontos időpont később!
Júli
11

Kerékpár és fertői hajós túra

Sopronból indulva kerekezünk Fertődre, majd Fertőújlaknál átlépve a határt Ilmitzi hajókikötőből Mörbisch-ig hajókázunk. Mörbisch-ből Fertőrákosnak hazatekerünk.
Júli
19

Schneeberg túra ( Herminensteig)

Ezt a túránkat csak gyakorlott hegymászóknak ajánlom!!! Nagyon jó kondíció, sziklás terepen biztos szédülésmentes járás szükséges!!!
12