Jelentkezés

Programok

Ha szeretnél többet megtudni az adott programról, kattints a címére.
A programok idejének és helyszínének változtatási jogát fenntartjuk,
melyr?l mindenkit id?ben tájékoztatunk.

 

Aug
20

Schneeberg túra

Ezt a túránkat csak gyakorlott hegymászóknak ajánlom!!! Nagyon jó kondíció, sziklás terepen biztos szédülésmentes járás szükséges!!!
Szept
09

Bográcsos túra

A Soproni Lővérekben egy kiadós barangolás után, bográcsban készült finomságokkal pótoljuk az elégetett kalóriákat. A túrára regisztrálni szükséges!
Szept
29

Kerékpártúr Ruszt

Túránk két országot (Magyarország – Ausztria) érint. Közepesen nehéz kerékpártúra, változatos terepen, aszfalt és erdei út vegyesen.
Okt
07

Őszi gombásztúra

A gombaismertető túrákat Börcsök Zoltán gombaszakértő vezeti. Zoli csapatához csatlakozva közösen fürkésszük, és szedjük össze az ehető és nem ehető gombákat. Majd több állomásnál megállva Zoli szakszerűen (profi módon) ismerteti a csapat által begyűjtött „zsákmányt”. A szerencsések akik jó gombát is találtak, este az otthonukban gombalakomával ünnepelhetik a sikeres „vadászatot”.
Okt
20

Schneeberg

A Keleti-Alpok hozzánk legközelebb eső, legmagasabb csúcsa a Schneeberg 2076 méterével impozánsan uralja a tájat. Izgalmas kihívás a nehezebb túrákat kedvelőknek sziklás gerinceivel, meredek kaptatóival, aminek jutalma végül a pazar kilátás.
Nov
25

Körtúra a Hohe Wand platóján.

A legnehezebb sziklamászóutak szomszédságában, kényelmes túraúton csendes hegyi erdőkben kirándulunk, és közben gyönyörködünk a panorámás kilátásban. Egyszerű túra kényelmes útvonalon, fontos a magabiztos járás!
Dec
8

Mikulás túra

A Soproni-hegység vadregényes völgyében, vízmosta utakon, meredek hegyoldalak közt csapázunk a Tolvajárokban.
Dec
30

Szilveszteri túra.

Idén a szilveszteri túránkat nem szilveszter napján, hanem egy nappal korábban, december 30-án tartjuk! A helyszín a Hohe Wand szomszédságában található csodálatos márvány fal, a Marmonrsteinbruch.
Jan
06

Újévi túra Schneeberg

Téli túra a Schneeberg "lábához"! A program erdei túra jellegű, de a nagy szintkülönbség miatt jó, sportos kondíciót igényel!
Febr
03

Farsangi túra

A hagyományainkhoz híven, idén is szervezünk a farsangi szezonra egy jelmezes túrát!
12