Jelentkezés

Programok

Ha szeretnél többet megtudni az adott programról, kattints a címére.
A programok idejének és helyszínének változtatási jogát fenntartjuk,
melyr?l mindenkit id?ben tájékoztatunk.

 

Júni
4-5

Hochschwab-túra (2.277m)

Felső-Stájerország hegyvilágának impozáns panorámájú Hochschwab (2.277 m) csúcsát célozzuk meg! A táj szépsége mellett még egy különlegességet tartogat túránk, itt található Európa egyik legnagyobb zergemenedékként szolgáló területe, rengeteg patás él a környéken.
Szept
16

Rotweinradweg kerékpár túra

Harkánál kilépve Magyarországról, csatlakozunk bele az ausztriai, Rotweinradweg (vörösbor kerékpárút) elnevezésű kerékpárútba.
Okt
07

Őszi gombásztúra

A gombaismertető túrákat Börcsök Zoltán gombaszakértő vezeti. Zoli csapatához csatlakozva közösen fürkésszük, és szedjük össze az ehető és nem ehető gombákat. Majd több állomásnál megállva Zoli szakszerűen (profi módon) ismerteti a csapat által begyűjtött „zsákmányt”. A szerencsések akik jó gombát is találtak, este az otthonukban gombalakomával ünnepelhetik a sikeres „vadászatot”.
Okt
22

Alpenverelnssteig (Rax)

Túránk a Rax legszebb völgyéből a Groser Höllental-ból indul. Függőleges létrák és drótkötéllel biztosított sziklafalak leküzdése után érjük ej a Rax egyik legismertebb hüttéjét, az Ottohaus-t.
Nov
05

Wachthüttelkamm túra (Rax)

Ezen a túránkon részben sziklás, részben erdei útvonalon, vaslétrák segítségével haladva gyönyörködhetünk az alpesi tájban!
Nov
18

Tolvajárok túra

A Soproni-hegység legvadregényesebb völgyében, vízmosta utakon, meredek hegyoldalak közt csapázunk a Tolvajárokban.
Dec
10

Mikulás túra

Erdei úton indulva, majd sziklás és drótkötéllel biztosított útszakaszokon, haladva érjük el a Skywalk kilátót. Miután kigyönyörködtük magunkat a csodás alpesi tájban, ugyanazon az útvonalon leereszkedve jutunk vissza az autóinkhoz! Helyszín: Hohe Wand
Dec
31

Szilveszteri túra

Az idei esztendőtől a Soproni-hegységben búcsúzunk, egy laza túrával! :) :)
Jan
13

Téli Dudlesz-túra

Ezen a túránkon a soproni határátkelőnél található Dudlesz erdőt járjuk be.
12