Jelentkezés

Programok

Ha szeretnél többet megtudni az adott programról, kattints a címére.
A programok idejének és helyszínének változtatási jogát fenntartjuk,
melyr?l mindenkit id?ben tájékoztatunk.

 

Júni
16

WEICHTAL-SZURDOK

Csapatunkkal most nem a Schneeberg csúcsát célozzuk meg, hanem a hegy déli oldalán a Höllental völgyben „csurdogáló” Schwarcza folyó melletti Weichtal haus-tól (574m) induló Weichtal-szurdokot vesszük célba.
Júli
29

Alpenverelnssteig (Rax)

Túránk a Rax legszebb völgyéből a Groser Höllental-ból indul. Függőleges létrák és drótkötéllel biztosított sziklafalak leküzdése után érjük ej a Rax egyik legismertebb hüttéjét, az Ottohaus-t.
Aug
20

Schneeberg túra

Ezt a túránkat csak gyakorlott hegymászóknak ajánlom!!! Nagyon jó kondíció, sziklás terepen biztos szédülésmentes járás szükséges!!!
Szept
09

Bográcsos túra

A Soproni Lővérekben egy kiadós barangolás után, bográcsban készült finomságokkal pótoljuk az elégetett kalóriákat. A túrára regisztrálni szükséges!
Szept
22

Dürnstein túra

Ez a túra bárki számára könnyen teljesíthető, 6-7 km pár száz méter szintkülönbséggel. Kaptatós emelkedők, és a Duna-kanyarra gyönyörű panoráma vár a résztvevőkre!
Szept
29

Kerékpártúr Ruszt

Túránk két országot (Magyarország – Ausztria) érint. Közepesen nehéz kerékpártúra, változatos terepen, aszfalt és erdei út vegyesen.
Okt
07

Őszi gombásztúra

A gombaismertető túrákat Börcsök Zoltán gombaszakértő vezeti. Zoli csapatához csatlakozva közösen fürkésszük, és szedjük össze az ehető és nem ehető gombákat. Majd több állomásnál megállva Zoli szakszerűen (profi módon) ismerteti a csapat által begyűjtött „zsákmányt”. A szerencsések akik jó gombát is találtak, este az otthonukban gombalakomával ünnepelhetik a sikeres „vadászatot”.
Okt
20

Schneeberg

A Keleti-Alpok hozzánk legközelebb eső, legmagasabb csúcsa a Schneeberg 2076 méterével impozánsan uralja a tájat. Izgalmas kihívás a nehezebb túrákat kedvelőknek sziklás gerinceivel, meredek kaptatóival, aminek jutalma végül a pazar kilátás.
12