Jelentkezés

Programok

Ha szeretnél többet megtudni az adott programról, kattints a címére.
A programok idejének és helyszínének változtatási jogát fenntartjuk,
melyr?l mindenkit id?ben tájékoztatunk.

 

Júni
16

Schneeberg túra ( Herminensteig)

Ezt a túránkat csak gyakorlott hegymászóknak ajánlom!!! Nagyon jó kondíció, sziklás terepen biztos szédülésmentes járás szükséges!!!
Szept
14-17

Triglav 2.864 m

A Triglav Szlovénia és a Júliai-Alpok legmagasabb pontja (2864 m). A hegy a szlovének nemzeti jelképe, valamint a Szlovénia címerének és zászlajának egyik eleme.
Szept
28

Kerékpár és fertői hajós túra

Sopronból indulva kerekezünk Fertődre, majd Fertőújlaknál átlépve a határt Ilmitzi hajókikötőből Mörbisch-ig hajókázunk. Mörbisch-ből Fertőrákosnak hazatekerünk.
Okt
05

Dudlesz-túra

Programváltozás! Ezen a túránkon a soproni határátkelőnél található Dudlesz erdőt járjuk be. Ez a terület Sopron talán legérintetlenebb erdeje, mivel a vasfüggöny működésének közel negyven évében, teljesen el volt zárva a lakosságtól.
Okt
12

Hohe Veitsch (1.981 m) túra

Schneealpen és Hochschwab között található hegység legmagasabb csúcsa a Hohe Veitsch (1.981m). Ezen a túránkon a Hohe Veitsch csúcskeresztet keressük fel.
Okt
26

Őszi gombásztúra

A gombaismertető túrákat Börcsök Zoltán gombaszakértő vezeti. Zoli csapatához csatlakozva közösen fürkésszük, és szedjük össze az ehető és nem ehető gombákat. Majd több állomásnál megállva Zoli szakszerűen (profi módon) ismerteti a csapat által begyűjtött „zsákmányt”. A szerencsések akik jó gombát is találtak, este az otthonukban gombalakomával ünnepelhetik a sikeres „vadászatot”.
Nov
10

Ötscher (1.893m) túra

Ötscher (1.893m) magas csúcsa tekintélyt parancsolóan emelkedik ki a környező csúcsok közül.
Nov
23

Eselstein túra

Semmering mellett található Eselstein (1.004m) sziklabérce nyújtja a legimpozánsabb kilátást a Semmering környékére.
Dec
07

Mikulástúra

A Hohe Wand tömbjének délnyugati oldala, a „Geländ” hajóorrszerűen emelkedik ki a Puchbergi-medencéből . Ez a terület egy kicsit elfelejtett térségek közé tartozik. De a hatalmas Schneeberg pompás látványa is elegendő ok arra, hogy a túrázó ezt az egyszerű túraútvonalat is bejárja!
12